مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری (fars)، در خصوص نحوه مصرف روغن و رژیم غذای روزانه توضیح داد: حدود 30 درصد انرژی بدن از طریق منابع چربی و روغنی دریافت میشود.
وی افزود: توزیع این 30 درصد روغن در بدن باید به گونهای انجام شود که سلامت فرد به خطر نیفتد و شادابی افراد را تضمین کند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: اگر این 30 درصد را تقسیمبندی کنیم 10 درصد این رقم باید به چربی حیوانی، 10 درصد به چربی غیراشباع مثل روغنهای آفتابگردان، روغن کانولا و سایر روغنهای گیاهی اختصاص یابد و همچنین 10 درصد دیگر باید مختص مصرف روغن زیتون باشد.
صفوی افزود: اگر افراد چربی اشباع بیش از حد مصرف کنند ممکن است با افزایش کلسترول خون مواجه شوند و بیماریهای قلبی و عروقی گریبانگیرشان شود.
وی در خصوص خواص روغن زیتون نیز توضیح داد: مصرف روغن زیتون باید در وعدههای غذایی قرار گیرد و در صورت حذف آن از مزایای این روغن که باعث تقویت سیستم ایمنی و همچنین مبارزه با سرطان است دور خواهیم شد.
این متخصص تغذیه گفت: رعایت کردن میزان مصرف روغن و درصدهای اعلام شده باعث تضمین سلامتی فرد خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع : farsnews