محمدرضا صفرینژاد، جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری (fars)، در ارتباط با مشکلات جنسی در مردان اظهار داشت: اختلال در توانایی جنسی شایعترین مشکل جنسی در مردان به شمار میرود و حدود 30 درصد از مردان در دورهای از زندگی به صورت موقتی یا درازمدت گرفتار این مشکل میشوند.
وی با بیان اینکه علل اختلال ناتوانی جنسی زیاد است، گفت: برخی از بیماریها همچون دیابت، فشارخون و چربی بالا، مصرف داروها، تصادفات و شکستگی لگن میتواند سبب بروز اختلالات جنسی در مردان شود.همچنین هر بیماری که سیستم عصبی مرکزی را درگیر کند همچون آسیب به نخاع و قطع نخاع سبب گرفتاری مردان میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: به طور کلی علل اختلال در توانایی جنسی در مردان به 4 دسته کلی شامل علل عروقی، عصبی، هورمونی و روحی ـ روانی تقسیم میشود که علل عروقی شایعترین علت اختلال در توانایی جنسی مردان است و گرفتگی عروق خونرسانی به دستگاه تناسلی همچون رسوب چربی در عروق در صدر این مشکل است.
صفرینژاد بیان داشت: گام نخست درمان ناتواناییهای جنسی در مردان تغییر سبک زندگی از جمله از بین بردن ریزفاکتورهای خطر همچون استعمال سیگار، رفع چاقی و چربی اضافه و کنترل دیابت است و در گام دوم در صورتی که این راهکار جوابگو نبود دارودرمانی صورت میگیرد.
این فوقتخصص آندرولوژی در مورد درمان ناتوانایی جنسی در مردان گفت: 4 روش در این زمینه وجود دارد که قدم اول تغییر سبک زندگی است پس از آن در صورتی که این مرحله موفق نبود،دارودرمانی و تزریقات موضعی صورت میگیرد و در نهایت اگر مشکل برطرف نشد از تعبیه پروتز استفاده میشود.
جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری خاطرنشان کرد: در 95 درصد موارد ناتوانی جنسی در مردان قابل درمان است و در صورتی که این مشکل در مراحل پیشرفته قرار داشته باشد، هزینههای زیادی برای درمان نیاز دارد که لازم است سازمانهای بیمهگر و وزارت بهداشت اقدامات لازم را جهت حمایت از این بیماران انجام دهند.
انتهای پیام/
منبع : farsnews